Om

Som bloggnavnet antyder er jeg brukeren Felis fra Kvinneguiden. Dermed er jeg del av en stor mobb av feite, misunnelige kjerringer som hater bloggere. Neida, i likhet med de fleste brukerne på Rampelyset er jeg opptatt av barns rett til privatliv og influencernes plikt til å følge gjeldende lovverk. Men denne bloggen kommer i hovedsak til å dreie seg om resymeer av diverse bloggrelaterte programmer.

Jeg startet med resymeer av podcasten Anne Brith og Isabel, podcastenes svar på pute-tv. Mange har lurt på hvordan jeg orker, men på tross av fare for nedsatt hørsel på grunn av høyt stemmeleie på de to damene, så koser jeg meg med resymeene. Tanketom pute-tv, eller pute-podcast som dette er, er som raske karbohydrater. Det er ikke bra for meg, men det er avhengighetsskapende. Derfor kommer det flere recaps på denne siden, nestemann ut er TV2s Bloggerne.

For noen kan det se ut som om jeg sitter på en voldsom informasjon om de jeg skriver om. Jeg vil bare si at jeg ikke kan ta æren for det, det aller meste har jeg funnet på Kvinneguiden og på den glimrende faktabloggen til Asti. Mitt bidrag er en overutviklet hukommelse når det kommer til slike ting. Jeg har dessverre ikke mer hjernekapasitet enn folk flest, så hver gang jeg arkiverer en løgn fra influencerne, så står noe viktig i fare for å ramle ut. Det kan for eksempel se ut som om boka til Anne Brith raderte ut alt jeg kunne om strikking.

Tillegg: Jeg skrev at denne bloggen hovedsakelig skulle dreie seg om recaps, men i likhet med de fleste influencere ble det med intensjonen. Det kommer ett og annet blogginnlegg også.