Bloggerne 2020 Intro

Med unntak av en episode hvor Anne Brith hadde med seg Erik (den gang 32) på fjellet og dullet rundt han som om han var et lite barn, har jeg aldri sett Bloggerne før. Men jeg skjønner at det sannsynligvis vil tilfredsstille min apetitt på. hjernedød underholdning. Promoen er det i hvert fall ikke noe å si på!

Det skal ikke stå på fletta
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Martine Lunde får æren av å åpne showet, og det skjønner jeg godt, for hun entrer scenen med en kjole med mange paljetter at jeg blir ør i hodet. For å balansere glamouren litt får vi et kort glimt av Anne Brith med katta, Iselin Guttormsen kaster ei høne (fuglen, ikke underlivet, selv om vi skal høre mye om underliv fra den kanten), og så får vi se Joakim Kleven blåse glitter av hånda foran et prideflagg. Her er det noe for enhver smak.

Joakim sier at nå er tiden inne for å bli ordentlig kjent med den han er, men jeg er usikker på om det er publikum han sikter til, eller om han skal gå i terapi foran kamera. Han er ute av skapet, det kan vi slå fast, men han kan jo slite med andre ting.

«Jeg føler liksom at jeg har funnet noe jeg virkelig ELSKER å gjøre», sier Martine, mens kamera filmer henne bli sminket. Hun om det… Like etter spretter hun en champagneflaske, kanskje det var det hun elsket?

Iselin sier at hun tar mye plass og svinger en pisk som hun må ha kjøpt på Kondomeriet. Hvis hun bruker å piske rundt seg, så er det ikke rart hun tar plass, folk vil jo ikke bli truffet! OK, noen vil nok det. Uansett driter hun i det!

Linnea Myhre transker nedover et fortau og ser overjordisk vakker ut. Hun sier at hun har drømt om å gjøre ting, men tør ikke i tilfelle hun må gi opp. Jeg fester meg mest med at hun sa alle ordene i nøyaktig samme tonefall. Dialekten hennes lurer meg kanskje, men det høres ut som om hun allerede har gitt opp.

Pysete, men overjordisk vakker!
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Sofie Nilsen føler seg som bæsjen i rommet, mens alle andre liksom «shine bright like a diamond». Jeg tenker at hun skinner like mye som Martine, for de er prikk like.

Så får vi et glimt av Caroline Berg Eriksen som sier at nøkkelen til å få det til er å aldri gi seg. Hun sluttet å få det til for mange år siden, det er kanskje derfor hun er på Bloggerne?

«Nå bli dæ et nytt jorskjælv» sier Anne Brith med skingrende røst. Jeg venter fremdeles på det første.

Eller kanskje det er Iselin som står for jordskjelvet, for hun filmer seg selv mens hun holder en følelsesladet tirade om gud vet hva. «Det er så BULL FØKKINGS SHIT, altså, sier hun og hyler. Okeeeii…

Tilbake til Anne Brith, naken i det nye boblebadet sitt med en stiv drink i hånda mens hun stirrer dypt inn i kamera og sier at hun bare mangler en mann. Jeg slår fast at TV2 har droppet suksessfull businesswosan-narrativet og gått for det som selger: Togkrasj.

Iselin studerer til å bli sexolog, og i tilfelle noen ikke vet riktig hva det er, så har hun illustrert det ved å teipe på seg ei høne (underlivet, ikke fuglen) i ansiktet. Jeg håper hun kun er i oppstarten av studiet og etterhvert lærer at sexolog ikke først og fremst dreier seg om kjønnsorganer.

https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Linnea er igjen overjordisk vakker, mens hun triller sakte over skjermen på en sparkesykkel. «Jeg gleder meg til en ny start, selv om jeg ikke vet helt hva det er» sier hun i et tonefall som tilsier at hun heller hadde gått for en rotfylling.

Over til Joakim, han har vært på date og så dukket ikke dagen opp (kan man da kalle det date?). Han håper at fyren ikke har sett han og snudd i døra. Det håper ikke jeg heller, men hvis så er tilfelle så tar jeg han gjerne med hjem og tuller han i et håndkle og trøster han. jeg skjønner hvorfor han er alle bloggernes bestevenn, han er skjønn!

Det håper ikke jeg heller…
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Typen til Martine synes hun er klengete, han orker ikke lenger, faktisk.

Typen til Sofie orker heller ikke, så han pakker tingene sine og drar. Sofie ser ut til å ta det med fatning, hun er mest opptatt av hus og billån. Det er selvfølgelig kjipt, sier hun for å forsikre oss om at hun har følelser.

Det er selvfølgelig kjipt…
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Vi entrer den dypere delen av showet, nå skal det grines.

Sofie griner for hun er redd for å skuffe noen.

Joakim sier han ikke vil grine, og så griner han

Caroline gråter fordi det går altfor fort. Hva som går for fort, aner jeg ikke, for noe må de spare til selve showet også, men jeg trøster meg med at hun ikke så urovekkende trist ut. Mer sånn: Nå må vi ha litt følelser her, Caroline, dette er ikke et glanset magasin!!!

Det er ikke så lett å grine overbevisende med fjeset fullt av nervegift
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Iselin griner snørr og tårer, aner ikke hvorfor, dette er tross alt en teaser

Anne Brith som lager grinegrimase og hulker høylydt før hun plutselig bryter ut i hysterisk latter. Det er ganske forstyrrende! Så går hun utenfor drømmevillaen sin og sier at det kommer solskinn etter regn. Noe skurrer, for villaen er riktig så stor og flott, der den troner på en bakke topp, men den er oransje! Er det ikke rart at hun beiset den oransje, hun som skal starte det gule huset? Et lite googlesøk avslører at hun poserer foran naboens hus. Det tok seg vel bedre ut på kamera.

Anne Brith foran drømmevillaen! …. Til naboen.
https://www.facebook.com/watch/?v=2491592497728018

Mer Anne Brith, som nå synger skingrende på en egenkomponert versjon av Tomorrow (Annie). Det er som sagt ganske forstyrrende.

Så er vi ferdig med det triste, Sofie eller Martine (jeg lærer nok forskjell på dem etterhvert) har kledd seg ut som Ariana Grande og danser. Et mikrosekund ser vi CBE danse også, Linnea er overjordisk vakker der hun svinger seg grasiøst over stuegulvet, Joakim danser i Prideparaden, Iselin tar ballettøvelser på ei gardintrapp med utildekket rumpe og gamlemor hopper rundt med rosa ballonger. Nå blir det fest!

Nei det blir det ikke, Mor sjøl skal ha siste ord. «Nå har det på en måte blitt kampen førr tilværelsen da, og den kampen der, den skal jeg vinn!» Jeg vet ikke jeg, Anne Brith, Staff leder overlegent…

Første episode kommer mandag 1. februar