En hilsen fra Mor Sjøl

Dette er et blogginnlegg jeg skrev i november i fjor. Jeg valgte å ikke publisere det den gangen. Men når jeg ser at hun nekter å stå til ansvar og attpåtil hevder å være syk, synes jeg det er på sin plass å nevne at hun ikke er riktig så syk som hun skal ha det til. Hun får til det hun vil. Og det er mer lystbetont å true meg, enn å møte menneskene hun har svindlet i retten.

Hei igjen folkens!

Anne Brith har klaget meg inn til WordPress for brudd på copyright. Klagene hun har sendt starter som følger:

I run a podcast and I am one of the biggest influencers in Norway.

Biggest influencer… Nuvel, kan man kalle seg influenser når man ikke har blogg eller er aktiv på SoMe? Her snakker vi et klassisk eksempel på «alternative facts«. Som mange har fått med seg har hun i stedet tilsynelatende blitt gamingmanager og investor. Noe sier meg at pågangen av klienter ikke er overveldende, siden hun tar seg tid til å forfølge en bitteliten blogg for innlegg publisert for et år siden.

Men jeg har valgt å etterkomme kravet hennes, og det er tre grunner til det

For det første: Jeg antar hun mener at dette påvirker inntjeningen hennes, det er i hvert fall et argument hun har brukt tidligere. Som vi alle vet trenger hun hver krone hun kan få, og jeg vil for all del ikke hindre pengene i å strømme inn på kontoen hennes. Firmaet hennes Anne Brith AS har som kjent gått med solid underskudd. Det samme har Anne Brith Holding AS. Anne Brith Influencer Program klarer seg dog forholdsvis greit med sine 20 000 (tjue tusen!) kroner i inntekt og, på tross av varslet konkurs. Bak disse tallene befinner det seg mennesker som venter på pengene sine, blant annet et ukjent antall misfornøyde kursdeltakere på ABIP. Hvis fjerningen av mine blogginnlegg gir flere lyttere på podcasten, bidrar jeg gladelig.

For det andre: På tross av hvor underholdende Anne Briths verdensbilde er, så har det ikke lenger nyhetsverdi, da hun ikke er aktiv på blogg eller SoMe (selv om jeg ser hun hevder noe annet i klagen). Hun har forsvunnet fra rampelyset (hun hadde vel strengt tatt ikke noe valg) og da føles det riktig at sporene etter hennes «karriere» viskes ut. Alle fortjener en ny sjanse, osv, og er det noen som trenger blanke ark, så er det Anne Brith Davidsen.

Til sist: Jeg orker ikke å ta opp kampen. Jeg takker alle som gjennom tiden har bidratt med lovtolkninger og eksempler som underbygger lovligheten av å legge ut sarkastiske recaps, men jeg har friskt i minnet hvordan det gikk med Kvinneguiden den gang recapsene ble publisert der. Det er et par store forskjeller mellom Anne Brith og meg selv.

  1. Anne Brith har lang erfaring i å stå i konflikt med andre, det har heldigvis ikke jeg.
  2. Hun har tid i overflod, jeg har mer enn nok å gjøre.

Jeg ønsker Anne Brith lykke til videre i livet og takker for mang en god latter.

Jeg legger ved dokumentasjon på regnskapstallene, jeg vil jo helst ikke bli anklaget for falske påstander i tillegg:

https://proff.no/selskap/anne-brith-as/sørumsand/-/IF82YS70000/

https://proff.no/selskap/anne-brith-holding-as/sørumsand/-/IF9DUSK0000/

https://proff.no/selskap/influencer-program-as/sørumsand/skoler-og-undervisning/IF9QXR210KR/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s