Anne Brith og Isabel


Anne Brith og Isabel – Introduksjon

 ~ KGFELISREDIGER «ANNE BRITH OG ISABEL – INTRODUKSJON»

Denne podcasten kommer til å gå inn i historien som en av verdens dårligste, muligens verdens dårligste, men det betyr ikke at man ikke kan ha det morsomt like vel. Den så dagens lys 5. september 2019 og beskrivelsen lød som følger:

Denne podcasten er ufiltrert, går rett på sak og har et glimt i øyet. Vi inviterer dere inn i hverdagen vår med gründerskap, tinderflauser og mange morsomme live-utfordringer. Vi snakker åpent og ærlig om ekser, kjærlighetssorg, dating og forhold, og fremtidsdrømmen vår som er nabohus på Snarøya og mye, mye mer. For annonsering (link til en adresse som ingen noen gang brukte.

Spoileralert: Det ble veldig lite gründerskap, veldig mye Tinder og altfor mange flauser. De snakket lite om ekser (grunnet Anne Briths frykt for å bli saksøkt IGJEN), men om reelle og fiktive kjærlighetssorger og dating snakket de desto mer. Nabohusene på Snarøya var glemt idet de publiserte beskrivelsen, og det er kanskje like greit.

Anne Brith og Isabel planla å holde på med podcast også i 2020, men eventyret tok en brå slutt i jula 2019, etter 17,5 episoder (nr 18 ble slettet etter kort tid, så den rakk jeg dessverre aldri å høre). Anne Brith mente like vel det var en kommersiell suksess. Jeg er usikker på hva hun legger i begrepet, personlig trodde jeg det betød at man hadde inntekter på podcasten. Dessverre var det bare Miinto som kjøpte annonseplass, og det ble med 1 gang.

Podcasten har pr dags dato 584 vurderinger og 89 omtaler, med et snitt på 2,5 stjerner på iTunes, noe Anne Brith var veldig fornøyd med. Det hun ikke var så fornøyd med var alle de negative omtalene, så hun oppfordret til en dugnad på Instagram for å få opp ratingen. For å være sikker på å få minst en vurdering med 5 stjerner, vurderte hun like godt seg selv også.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-18-kl.-05.10.25.png
Ikke alltid så lett å huske hvilket brukernavn man er logget inn med…

Her er et par positive omtaler fra andre enn Anne Brith. Jeg legger merke til at det er et par kjente navn fra ABIP

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-18-kl.-05.15.51.png

Og så har vi noen ikke fullt så positive omtaler

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er skjermbilde-2020-01-18-kl.-04.49.50.png

Personlig er jeg mest enig i de siste, men jeg skal la det være opp til dere lesere å bedømme selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s